Egy helyreállító mellműtét sorozat második szakaszán vagyok túl, mely ma Magyarországon közel sem nevezhető rutin eljárásnak. A Doktor úr végezte a beavatkozásokat. Szakértelem és profizmus jellemzi. Mindkét műtét előtt részletes műtéti tervet dolgozott ki, amiről engem is tájékoztatott, így nem ért semmi váratlanul. A műtétek utáni felépülés időszakaiban rendszeres kontrollokkal folyamatosan felügyelte a gyógyulásomat és bármikor fordulhattam hozzá, ha kérdés merült fel bennem. Azért adok a Doktor úrnak 5 csillagot, mert gyönyörű munkát végzett és mert maximális bizalmat szavazok neki.
Dobár Andrea

Fantasztikus orvos. Gyönyörűen dolgozik. A legújabb technikák is a kisujjában vannak. Egyet bánok csak, hogy nem hamarabb hozta őt a sors (egy baratnő – volt osztálytárs) az életembe.
Perger Mária

Ajánlás útján találtam a doktor úrra! Mell redukciós műtétem volt, 3 hónappal ezelőtt. Nagyon szépen dolgozik és teljesen elégedett lettem a végeredménnyel! Sőt!
Féltem a műtéttől de a doktor úr kezei alatt teljes biztonságban éreztem nagam. Nagyon kedves és mindent elmagyarázott.Teljesen megváltozott az életem! Nagyon hálás vagyok neki!
Fanni

Helyreállító plasztikai műtéti sorozat végéhez érkeztünk.A hasi hájamból épített igencsak takaros, új mellet a doktor úr. A beavatkozás számomra, még most is tudományos fantasztikum számba megy. A többórás első műtétet a siófoki kórházban körültekintéssel és odafigyeléssel végezte egy Grace Klinikába is beillő csapat. Odafigyelésük és kedvességük nagyon imponáló volt. A fellépő, egyébként igen gyakori komplikációt, vákuumos kezeléssel, majd műtéttel korrigálta Dr Debreczeni, szintén Siófokon. A vákuumos kezelése ennek a problémának még nem bevett szokás. Az újító technikának köszönhetően az új mellem most a saját szövetemből van.
Szőke Erika

2 éve ismerem dr Debreczenit,miután máshol 2 évig hitegettek a helyreállító műtétsorozatom folytatásával. Utána Ő kézbe vette a témát, és flottul, szépen visszaállította a kiindulási állapotot, sőt, állítom, sokkal szebb lett a mellem, mint volt! A Honvédban volt az első 2 műtét, utána Siófokon a többi. Soha problémám nem volt Vele, mindent emberként meg lehetett beszélni, volt beleszólásom a folyamatba, nem a fejem fölött döntött rólam. Szerintem ez is ritka.
A mögötte álló csapat is udvarias, tökéletes, minden vizsgálat, kontroll jó hangulatban telt. Most sem választanék mást!
Király Móni

Forrás: Google értékelések

További értékelések elolvasása a Google keresésben: Dr Debreczeni Béla plasztikai sebész»